Kund

Om kunden

SMP Parts är ett företag inom tillverkande industrin som bland annat producerar tiltrotatorer, skopor och tillbehör till maskiner.

Uppdrag

Produktkatlaog för maskintillbehör. Samt visitkort.

Magasin för maskintillbehör

SMP Parts har  en lång erfarenhet av att tillverka högkvalitativa produkter för grävmaskiner. Design och produktion sker i deras egna fabrik i Ilsbo. 

För att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna, lägger de mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion.

Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp. Det gör att kunden snabbt och säkert kan växla mellan olika arbetsmoment och redskap.

Detta ville SMP Parts lyfta fram och vårt uppdrag på Lexon blev att skapa en produktkatalog, med deras produkter. Att lyfta fram produkten som sådan, men också visa produkten ”in action”.  Vi skapade en katalog med magasinkänsla, där vi lyfte både produkter, ambassadörer och produktspecifikationer. Resultatet blev ett produktmagasin på 56 sidor som de använder vid mässor och utställningar.